Dolar 45,5451
Euro 53,1311
Altın 6.712,09
BİST 14.526,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cts 25°C
Paz 21°C
Pts 20°C
Sal 23°C

Manisa’da özel bireyler Ortaköy’de piknikte buluştu

Manisa’da özel bireyler Ortaköy’de piknikte buluştu
REKLAM ALANI
15 Mayıs 2026 09:45
13

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Yunusemre Belediyesi iş birliğiyle özel gereksinimli bireyler ve aileleri için Ortaköy’de piknik etkinliği düzenlendi. Talu Çiftliği’nin ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmada, yağışlı ve kapalı havaya rağmen katılımcıların neşesi görülmeye değerdi.

MANİSA (İGFA) – Sosyal belediyecilik anlayışını her alanda sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, özel gereksinimli bireyleri ve ailelerini doğayla buluşturdu. Yunusemre Belediyesi iş birliği ve Talu Çiftliği’nin sıcak ev sahipliğinde Ortaköy mesire alanında organize edilen piknik, olumsuz hava koşullarına rağmen yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

ARA REKLAM ALANI

YAĞMUR ALTINDA NEŞE DOLU ANLAR

Etkinlik boyunca canlı müzik eşliğinde dans eden ve oyunlar oynayan özel bireyler, aileleriyle birlikte keyifli bir gün geçirdi. Yağışın yer yer etkisini artırdığı anlarda bile katılımcıların yüzündeki tebessüm eksilmedi. Etkinlik alanında kurulan mangal partisiyle de misafirlere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

PROTOKOL DE AİLELERLE BİR ARAYA GELDİ

Anlamlı programa Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Burak Deste, Manisa Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kudret Gültaş, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Volkan Sert ve şube müdürleri katıldı. Protokol üyeleri, piknik alanındaki aileleri tek tek ziyaret ederek hem taleplerini dinledi hem de onların mutluluğuna ortak oldu.

“YAĞMUR YAĞDI AMA GÖNÜLLERİMİZ ISINDI”

Etkinlikte konuşma yapan Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Burak Deste, tüm katılımcılara Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu’nun selamlarını ileterek şunları söyledi: “Bugün burada çok samimi ve sıcak bir buluşmaya tanıklık ediyoruz. Hava yağışlı olsa da yüzlerdeki gülümseme bizlere gösteriyor ki sevgi ve dayanışma varsa hiçbir engel mutluluğun önüne geçemez. Belediye Başkanımız Sayın Besim Dutlulu’nun öncülüğünde, özel bireylerimizin sosyal yaşamın her alanında aktif şekilde var olmaları için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz. Onların ve ailelerinin kendilerini asla yalnız hissetmemesi bizim en büyük önceliğimizdir.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.