Dolar 45,1712
Euro 52,8098
Altın 6.609,36
BİST 14.311,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Per 16°C
Cum 11°C
Cts 14°C
Paz 13°C

Kocaeli Başiskele’ye yeni prestij cadde

Kocaeli Başiskele’ye yeni prestij cadde
REKLAM ALANI
19 Aralık 2025 08:45
37

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele’ye yeni bir prestij cadde kazandırılması adına yoğun tempoda çalışıyor. Altyapı çalışmalarının tamamlandığı Fatih Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’nde sıra üstyapı düzenlemesine geldi.

KOCAELİ (İGFA) –Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, her ilçede sürdürdüğü çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda Başiskele’ye yeni bir prestij cadde daha kazandırılıyor. İSU tarafından altyapı çalışmaları tamamlanan Fatih Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’nde, üstyapı düzenlemelerine geçildi.

ARA REKLAM ALANI

Büyükşehir Yol ve Bakım Dairesi ekiplerince yapılan çalışmalar doğrultusunda, toplam 1200 metre uzunluğa sahip caddenin 600 metrelik bölümünde yol genişliği 15 metreye çıkarılıyor. Durak cebi ve araç parklanma yerleri de yapılacak kısımda şerit sayısı iki gidiş, bir geliş olacak. Elektrik altyapısını güçlendirmek için ek olarak 2 prefabrik trafo binası inşa edilecek.

YENİ KAVŞAK YAPILACAK

Cumhuriyet Caddesi’nin Hastane Caddesi ile kesiştiği yerde de yeni bir kavşak düzenlemesi yapılarak trafik güvenliği sağlanmış olacak. Cumhuriyet Caddesi’nin Yuvacık Merkez Camii tarafında devam ettiği 200 metre uzunluğundaki Hacı Mahmut Caddesi’nde de altyapı hatları yenilendi, üstyapı imalatları devam ediyor. Elektrik direklerinin yer altına alınması sonrasında dekoratif aydınlatmalar yapılacak caddede, baskı beton kaldırım çalışmaları ile üstyapı imalatı tamamlanmış olacak.

Proje kapsamında elektrik hatları yer altına alındı ve güzergâh dekoratif aydınlatma direkleriyle donatılacak şekilde planlandı. Yağmursuyu ızgara imalatları da tamamlandı. Çalışmaların devam ettiği caddenin yarısında üstyapı uygulamaları bitirildi. Asfalt altı beton zemin imalatının ardından caddenin 600 metrelik kısmında asfalt serimi gerçekleştirildi. Güzergaha estetik ve güvenli yaya hareketi sağlamak için baskı beton kaldırımlar yapılacak. Tamamlandığında bölgeye hem görünüm hem de trafik konforu açısından değer katacak prestij cadde de kalan 600 metrelik kısımda çalışmalar sürdürülüyor.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.