Dolar 44,8573
Euro 52,8184
Altın 6.966,26
BİST 14.587,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
17°C
Parçalı Bulutlu
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 13°C
Per 14°C

Kitap tutkunları Antalya Kitap Fuarı’nda buluşuyor

Kitap tutkunları Antalya Kitap Fuarı’nda buluşuyor
REKLAM ALANI
7 Ekim 2025 13:05
60

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 15. Antalya Kitap Fuarı, bu yıl da binlerce kitapseveri buluşturuyor.

ANTALYA (İGFA) – Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde “Kitapla umuda, özgürlüğe, adalete…” temasıyla düzenlenen 15. Antalya Kitap Fuarı, her yaş grubundan ziyaretçinin yoğun ilgisiyle ilk gününden itibaren rekor katılımla devam ediyor. Fuarın dördüncü gününde de yoğunluk artarak devam ediyor. Türkiye’nin dört bir yanından gelen yüzlerce yazar ve yayınevi, Antalyalı okurlarla buluşarak kitapseverlere unutulmaz anlar yaşatıyor. Edebiyat, tarih, siyaset, çocuk kitapları, kişisel gelişim ve felsefe gibi pek çok farklı alanda binlerce kitap okuyucuyla buluşuyor. Kitapların birleştirici gücü etrafında toplanan katılımcılar, hem sevdikleri yazarlarla tanışıyor hem de yeni kitapları keşfetmenin mutluluğunu yaşıyor.

ARA REKLAM ALANI

KİTAPSEVERLERDEN FUARA TAM NOT

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin etkinliklerini yakından takip ettiğini söyleyen Ahmet Rüştü Balseven, “Büyükşehir Belediyesi yıl boyunca Cam Piramit’te birçok etkinlik düzenliyor. Bunlar arasında en çok sevdiğimiz Kitap Fuarı. Sosyalleşmek için de güzel bir fırsat. Gerçekten çok beğeniyoruz” ifadelerini kullandı.

Fuarı gezen bir diğer ziyaretçi Bayram Çölgeçen ise fuara olan ilgiden memnuniyetini dile getirerek, “Her türden kitap var. Belediyemizin bu tür etkinlikleri her yıl yapması çok güzel. İnsanları ortak bir paydada buluşturması harika” dedi.

GENÇLER İMZA GÜNLERİNE AKIN ETTİ

Yazar Maral Atmaca’dan imza almak için sabırsızlıkla bekleyen Mine Avcı da fuarın atmosferinden oldukça memnun. Atmaca, “Yazarlarla buluşmak çok eğlenceli. Her sene geliyorum, yeni çıkan kitaplarını imzalatıyorum. Onlarla tanışmak çok keyifli, her yıl yeni bir anı biriktiriyorum burada” diyerek mutluluğunu dile getirdi.

HERKESİ KİTAP FUARI’NA BEKLİYORUZ

Antalya’nın okumayı seven bir şehir olmasına dikkat çeken Yazar Fatih Tuncay “Ben Antalyalıyım. Kendi evimde olmak, burada Antalyalılarla olmak büyük gurur ve onur benim için. Halkın katılımı çok güzel. Belediyemize de çok teşekkür ederim bu güzel organizasyonu sundukları için” ifadelerini kullanarak, herkesi Antalya Kitap Fuarı’na davet etti.

Antalya Kitap Fuarı’nda kitapların düşünceyi özgürleştiren, umudu çoğaltan ve adalet duygusunu pekiştiren gücüne dikkat çekiliyor.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.