Dolar 32,1056
Euro 35,1039
Altın 2.469,49
BİST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Az Bulutlu
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 22°C
Pts 23°C

İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu: Türkiye’nin İYİ Parti’ye ihtiyacı var

İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu: Türkiye’nin İYİ Parti’ye ihtiyacı var
REKLAM ALANI
30 Nisan 2024 00:49
19

İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu, Türkiye’nin İYİ Parti’ye ihtiyacı olduğunu ifade ederek, “Türkiye'nin İYİ Parti'den beklentisi var ve Türkiye hala İYİ Parti'yi bir umut yeşerecek alan olarak görüyor. Ben kongre sürecinde neler yaptıysam, parti kurulduğu günden itibaren neler yaptıysam; birleştirici güç olma vasfımı ön plana çıkarmak suretiyle yapılması icap eden her şeyi yapacağım. Hiç kimsenin endişesi olmasın.” dedi.

İYİ Parti’den ayrılanları yeniden partiye davet edip etmeyeceğine ilişkin konuşan Dervişoğlu, “Benim burada mesafeli durduğum bir alan var. Ayrılmanın zamanlamasını planlayarak sırf zarar vermek için ayrılanlarla ve eleştiri maksadını aşan ifadelerde bulunup hakaretamiz beyanlarda bulunanlarla aramdaki mesafeyi kapatmayacağım.” diye konuştu.

ARA REKLAM ALANI

Dervişoğlu, sahada siyaset yapacağının altını çizerek, ‘’Meydanlar uzunca bir zamandan beri öksüz. Meydanlarda bir kişi var, Recep Tayyip Erdoğan. Türkiye’nin meydanlarından milletime sesleneceğim. Diğer siyasi partiler açısından da bakıldığında 22 yıllık iktidarını Sayın Tayyip Erdoğan'ın neye borçlu olduğunu biliyoruz; meydanlarda bir hakimiyet kurması. Dolayısıyla o hakimiyeti Adalet ve Kalkınma Partisi’nin elinden alacağız, meydanlarda olacağız, vatandaşlarımızın içinde olacağız.” ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.