Dolar 45,5176
Euro 52,9944
Altın 6.644,89
BİST 14.367,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
25°C
Parçalı Bulutlu
Paz 22°C
Pts 20°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Düzce’de çevre kirliliğine karşı kararlı mücadele

Düzce’de çevre kirliliğine karşı kararlı mücadele
REKLAM ALANI
1 Ağustos 2025 07:15
65

Düzce Belediyesi, çevre kirliliğiyle mücadele kapsamında şehir genelinde geniş çaplı bir temizlik kampanyası başlattı.

Sefer DEMİR / DÜZCE (İGFA) – “Temiz Şehir Düzce” sloganıyla yürütülen çalışmalar çerçevesinde zabıta ekipleri, özellikle Millet Bahçesi ve şehir merkezinde kapsamlı denetimler gerçekleştirdi. Yere çöp ve sigara izmariti atan vatandaşlar tespit edilerek Kabahatler Kanunu kapsamında cezai işlem uygulandı.

ARA REKLAM ALANI

Temizlik İşleri Müdürlüğü koordinesinde yürütülen kampanyada, şehir merkezinin yanı sıra parklarda ve yeşil alanlarda da yoğun denetimler yapılıyor. Özellikle vatandaşların sıkça kullandığı Millet Bahçesi’nde yapılan kontrollerde, kamera kayıtlarıyla kural ihlalleri belge altına alınarak sorumlular hakkında işlem başlatıldı.

Denetimlere bizzat katılan Düzce Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Emin Tangüner, çevre bilincinin artırılması ve toplumun temizlik konusunda daha duyarlı hale getirilmesi amacıyla çalışmaları kararlılıkla sürdüreceklerini belirtti. Tangüner, “Temiz bir şehir, hepimizin ortak sorumluluğudur. Vatandaşlarımızdan da bu konuda hassasiyet göstermelerini ve kampanyamıza destek olmalarını bekliyoruz” dedi.

“Şehrimi Seviyorum, Yere Çöp Atmıyorum” temasıyla yürütülen kampanya çerçevesinde gece saatlerinde de denetimlerin yapılacağı bildirildi. Amaç, özellikle park ve yeşil alanlarda gece yaşanan çevre kirliliği vakalarının önüne geçmek.

Düzce Belediyesi, çevreyi koruma konusundaki bu kararlı adımlarıyla kısa sürede şehir genelinde farkındalık oluşturmayı hedefliyor.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.