Dolar 45,5176
Euro 52,9944
Altın 6.644,89
BİST 14.367,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Az Bulutlu
İstanbul
25°C
Az Bulutlu
Paz 22°C
Pts 20°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Denizli’de okul müdürüne kantin işletmecisinin oğlu tarafından silahlı saldırı! Eğitim camiasında şok!

Denizli’de okul müdürüne kantin işletmecisinin oğlu tarafından silahlı saldırı! Eğitim camiasında şok!
REKLAM ALANI
16 Ekim 2025 12:25
68

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde, 19 Mayıs İlkokulu Müdürü Feyzi Özmen’in sabah saatlerinde okul kantin işletmecisinin oğlu olduğu iddia edilen kişi tarafından silahlı saldırıya uğraması, kentte gündeme damgasını vurdu. Eğitim camiası ve kamuoyu olayı büyük bir tepkiyle kınarken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Serkan TORUN / DENİZLİ (İGFA) – Alınan bilgiye göre olay, sabah yaklaşık 08:00 sularında, Karahasanlı Mahallesi’ndeki 2001 Sokak’ta meydana geldi.

ARA REKLAM ALANI

19 Mayıs İlkokulu Müdürü Feyzi Özmen, üç çocuğuyla birlikte evden çıkarak çocuklarını okula götürmek üzere evden ayrıldı. Çocuklarını aracına yerleştirmesinin ardından, kendisi de otomobile bineceği sırada saldırganın araya girip ateş ettiği bildirildi. Saldırganın, okul kantininin işletmecisi ile bağlantılı olduğu öne sürülen Kemalcan K. (17 yaşında) olduğu iddia edildi.

İddialara göre saldırgan üç el ateş etti. Olay anı, saldırganın yanında bulunan bir kişinin cep telefonuyla kayda geçirildiği, bu görüntülerin sosyal medyada dolaşıma girdiği bildirildi.

Saldırgan olay yerinden kaçarken, çevredekilerin ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye intikal etti.

Yaralanan Özmen, ambulansla Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Tedaviye alınan Özmen’in sağlık durumunun “iyi olduğu” bildirildi.

Olayla ilgili olarak Denizli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ve Cinayet Bürosu ekiplerinin, saldırganın yakalanması amacıyla çalışma başlattığı ifade edildi.

Bazı haber kaynakları, okulun kantin işletmecisi ile müdür Özmen arasında sözleşme ilişkisi, ticari anlaşmazlıklar ya da karşılıklı şikayetler bulunduğu iddialarını öne sürerken, bu anlaşmazlıkların saldırıya zemin hazırlamış olabileceği yönünde yorumlar yapılıyor. Ancak henüz resmi makamlar bu iddiaları doğrulamış ya da çürütmüş durumda değil.

Olay, eğitim camiasında derin bir üzüntü ve infiale neden oldu. Karşılıklı paylaşılan açıklamalarda saldırı “şiddetle kınıyoruz” ifadeleriyle lanetlendi.

Eğitim Bir Sen Denizli Şubesi de, Müdür Özmen’in dernek yönetiminde yer aldığı bilgisini paylaşarak saldırıyı sert dille eleştirip, öğretmenlere yönelik şiddetin “normalleşmesine izin verilmeyeceği” vurgusunu yaptı.

Olayla ilgili olarak resmî soruşturma başlatıldı.

Polis, saldırganın yakalanması ve olayın perde arkasının aydınlatılması için geniş çaplı çalışma yürütüyor.

Görüntüleri kaydeden kişi ya da kişiler ile saldırgan arasındaki bağlantının incelenmesi bekleniyor.

Ayrıca olayın kantin işletmecisi ile müdür arasındaki hukuki/ticari ilişki boyutunun da soruşturmada mercek altına alınacağı öngörülüyor.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.