Dolar 45,1782
Euro 53,0454
Altın 6.703,70
BİST 14.442,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 12°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
12°C
Hafif Yağmurlu
Pts 14°C
Sal 14°C
Çar 18°C
Per 22°C

Ankara Keçiören’de Ramazan Sokağı vatandaşlarla buluşuyor

Ankara Keçiören’de Ramazan Sokağı vatandaşlarla buluşuyor
REKLAM ALANI
23 Şubat 2026 17:45
69

Ankara’da Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, Kalaba Kent Meydanı’nda kurulan Ramazan Sokağı’nı ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

ANKARA (İGFA) – Etkinlik alanında çocuklarla yakından ilgilenen Özarslan, oyun alanlarındaki eğlenceye ortak oldu, stantlardaki esnafa ise hayırlı işler diledi.

ARA REKLAM ALANI

RAMAZANIN RUHUNU YAŞATAN ETKİNLİKLER DÜZENLENİYOR

Ramazan Sokağı’nda her akşam kum sanatı, Hacivat-Karagöz, meddah ve illüzyon gösterileri düzenleniyor. Keçiören Belediyesi Konservatuvarı sanatçılarının tasavvuf müziği ve ney dinletileri ise ramazan akşamlarına ayrı bir renk katıyor.

ÇOCUKLAR İÇİN ATÖLYELER GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

Çocuklara yönelik etkinlikler kapsamında yüz boyama, şapka yapımı, kitap ayracı tasarımı ve hatıra fotoğrafı için bıyık yapımı gibi atölyeler gerçekleştiriliyor. Türk bayraklı bileklik ve magnet yapımı etkinlikleri de alanda yer alıyor. Ramazana özel hazırlanan 30 günlük takvimle çocuklara farklı etkinlik önerileri sunuluyor.

OYUNCAKLAR ÜCRETSİZ HİZMET VERİYOR

Etkinlik alanında kurulan mini lunaparkta çarpışan otolar ve oyuncaklar ücretsiz olarak hizmet veriyor. Kapalı alanda oluşturulan oyun parkurlarında ise jungle, fun city ve trambolin aktiviteleri düzenleniyor. Ayrıca kurulan stantlarda geleneksel ürünlerin satışı da yapılıyor.

BAĞLUM VE ATAPARK’TA DA ETKİNLİKLER GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

Kalaba Kent Meydanı’nın yanı sıra Bağlum Meydanı ve Atapark Otobüs Son Durağı’nda da ramazan etkinlikleri devam ediyor. Ücretsiz olarak düzenlenen programlarda vatandaşlar, kültürel ve sosyal içerikli ramazan etkinliklerinin keyfini çıkarıyor.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.