Dolar 32,5354
Euro 34,9280
Altın 2.435,91
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

Starbucks, yeni lezzetleriyle ‘alışılmışın dışına çık’ diyor

Starbucks, yeni lezzetleriyle ‘alışılmışın dışına çık’ diyor
REKLAM ALANI
4 Nisan 2024 15:36
12

Yeni ve ferahlatıcı lezzetleri; Iced Strawberry Matcha Latte, Iced Brown Sugar Shaken Espresso ve Iced White Chocolate Shaken Espresso ile İlkbahar’ı karşılayan Starbucks, bu sezonda misafirlerini alışılmışın dışında bir lezzet yolculuğuna davet ediyor.

Iced strawberry matcha latte ile bahara merhaba!

ARA REKLAM ALANI

Kahve kültürünün dünyadaki en önemli temsilcilerinden Starbucks, klasikleşmiş kahve lezzetlerinin yanı sıra inovatif ürünleriyle de misafirlerine keyifli anlar yaşatmayı amaçlıyor. Starbucks, Japon kültüründen aldığı ilhamla, matcha lezzetini, vanilya aroması ve çilek soslu soğuk köpüğüyle birleştirerek bahara unutulmayacak bir tat bırakıyor; Iced Strawberry Matcha Latte! Kısa bir süreliğine mağazalarda olacak bu içecek, matcha sevenlere ve yeni tatlar keşfetmek isteyenlere her yudumda baharın enerjisini hissettirecek.

Favori lezzetler yeni alternatifleriyle geri geliyor!

Yulaf sütlü versiyonuyla geçen senenin akıllara kazınan iki soğuk içeceği bu döneme özel normal süt alternatifiyle sunulacak. Starbucks Signature® Espresso’nun esmer şeker şurubu ve buz ile karışımından oluşan Iced Brown Sugar Shaken Espresso ve Starbucks Signature® Espresso, beyaz çikolata sosu ve buz karışımından ortaya çıkan Iced White Mocha Shaken Espresso yulaf sütü yerine normal süt tercih eden misafirlerin beğenisine sunacak.

Starbucks, baharın keyifli anlarına eşlik edecek içeceklerini ve perakende ürünlerini keşfetmek için tüm misafirlerini mağazalarına bekliyor.  

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.