Dolar 32,4751
Euro 34,9428
Altın 2.437,44
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde yaz saati uygulaması

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde yaz saati uygulaması
REKLAM ALANI
23 Nisan 2024 15:21
11

Başkan Büyükkılıç, yaz döneminde vatandaşlar için sabah 06.00’dan itibaren Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nin kapılarını açacağını, gece 24.00’a kadar ziyaretçilerini ağırlayacağını söyledi.

Kayserililerin Millet Bahçesi’nde hem açık alanda hem de kapalı alanda spor yapma imkanı bulabildiğini ifade eden Dr. Memduh Büyükkılıç, “Kayserililerimiz ve sporseverler ne ararsa burada var. Sporseverlerimiz, futbol sahaları, tenis kortları, koşu parkuru, yürüyüş ve bisiklet yolları, açık alan fitnes grupları, BMX parkuru, kaykay pisti, yoga-plates alanlarından faydalanabilir. Vatandaşlarımızın yoğun ilgisi bizleri çok memnun etmektedir. Sabah sporu yapmak isteyen hemşehrilerimizi de düşünüyoruz ve sporu ve sporcuyu teşvik amacı ile Millet Bahçesi’nde yaz döneminde spor amaçlı gelecek vatandaşlarımız için sabah 06.00’dan itibaren kapılarını açıyoruz. Millet bahçemiz, sabah 06.00’dan gece 24.00’a kadar ziyaretçi ağırlayacak” diye konuştu.

ARA REKLAM ALANI

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.