Dolar 32,5134
Euro 34,9154
Altın 2.441,81
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

MHP Genel Başkanı Bahçeli’den Akşener’e çağrı

MHP Genel Başkanı Bahçeli’den Akşener’e çağrı
REKLAM ALANI
10 Nisan 2024 08:51
15

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Ramazan Bayramı namazını Ankara'da kıldı. Bahçeli namazın ardından açıklama yaptı.

Bahçeli'nin konuşmasından bazı satır başları şöyle:

ARA REKLAM ALANI

“Yeni yüzyılın ikinci evresindeyiz. Türkiye, devlet ve millet olarak çok büyük meselelerle karşı karşıya, iç ve dış tehditler altında bulunmaktadır.

Siyasi partilerimizde bir karmaşa, çatışma, birbirlerine karşı aşırı derecede fitne, fesat ve iftiralarla yalan sömürüsü yapılmaktadır. Bu gidişat iyi değildir.

Önümüzdeki günlerde siyasi partilerimiz siyasi istikrarı önce kendi kurumlarında sağlamalı sonra da ülkeye siyasi istikrarı getirerek güçlü Türkiye’nin yükselişine katkıda bulunmalı.

Bizden ayrılan bir grup arkadaşımız İYİ Parti’yi kurmuşlardır.

Milliyetçi Hareket Partisi, 55 yıldır siyasi hayatında bu tür davranışların birçoğunu yaşamıştır. Ayrışmalar olmuştur, ayrı partilileştirmelere gidilmiştir fakat sonuç itibarıyla MHP, ulu çınar gibi ayakta kalabilmeyi başarmıştır.

Önüne gelen aday olmaya çalışıyor. En tabi haklarıdır fakat çoklu adaylar çoklu bölünmelere de vesile oluyor. Önümüzdeki siyasi istikrarı, siyasi partilerdeki istikrarla ilişkilendirerek Sayın Meral Akşener hanımefendinin ayrışma kararından vazgeçerek, partinin başında devamında onunla beraber aday olmayı düşünen partiye güç verme kararını alan, proje sahibi arkadaşların da etrafında kenetlenerek Türkiye’nin meselelerini, anayasa değişikliğinden tutun, her türlü konu üzerinde çaba gösteren bir parti konumuna gelmesini düşünmekteyim.

Bu siyasi partinin böyle bir oyuna tahrike düşmeden 27 Nisan’da Türk siyasi hayatındaki faaliyetlerini gözden geçirmelerini tavsiye ediyorum.”

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.