Dolar 32,5788
Euro 34,8961
Altın 2.434,73
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 18°C

Güneş Spor Futbol Sahası hizmete açıldı

Güneş Spor Futbol Sahası hizmete açıldı
REKLAM ALANI
17 Mart 2024 11:40
16

Bursa'da gençlere sporu sevdirmek, daha sağlıklı ortamlarda spor yapmalarına imkan sağlamak amacıyla Osmangazi ilçesi Panayır Mahallesi’nde kazandırılan Güneş Spor Futbol Sahası, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Tesis içinde 2 takım için ayrı ayrı giyinme-soyunma odaları, duşlar, idari birimler, hakem odası, malzeme deposu, bay-bayan-engelli tuvaletleri ve mekanik-elektrik teknik odalar yer alıyor.

ARA REKLAM ALANI

Ayrıca bütün çevre aydınlatmaları, çevre ve yeşil alan düzenlemesi, otopark asfalt imalatı da Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldı. Program öncesinde Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürlüğü Doman Orkestrası sanatçıları tarafından konser verildi.

Törende konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, mahalleye kazandırılan futbol sahasının hayırlı olmasını diledi. Vatandaşlar tarafından istenen ana kucağı ve diğer taleplerin de önümüzdeki dönemde mahalleye kazandırılacağını söyleyen Başkan Aktaş, Bursa’nın Anadolu’nun farklı şehirlerinden göç almış bereketli bir şehir olduğunu belirtti.

Başkan Aktaş, sporların düzenli, güvenli ve nitelikli bir şekilde yapılabilmesi için ihtiyaç duyulan tesisleri de şehre kazandırdıklarını anlatan Başkan Aktaş, “Bu kapsamda Panayır Güneş Spor Futbol Sahası’nı da hizmete alıyoruz.  Bu tesis için KDV hariç 3 milyon 725 bin TL harcamışız, bunun da bir milyon 750 bin TL’sini Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’ndan aldık.” diye konuştu.

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.