Dolar 32,5217
Euro 34,8551
Altın 2.428,58
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

Ereğli’de bulunan Kamyon Garajı’nın temeli atıldı

Ereğli’de bulunan Kamyon Garajı’nın temeli atıldı
REKLAM ALANI
20 Mart 2024 12:48
13

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, el ele birlikte yürüdüklerini belirterek,  “Ereğli’nin geleceği için Konya Büyükşehir Belediye Başkanımızla birlikte yürümek gibi bir mecburiyetimiz var. Bunu değerlendirdiğimizde de inşallah çok daha güzel işler yapılacağını görüyoruz” diyerek temeli atılan kamyon garajının ilçeye hayırlı olmasını diledi.

ARA REKLAM ALANI

“51 milyon 889 bin liraya mal olacak”

Projenin Ereğli’nin kamyon parkı ihtiyacını karşılamak amacıyla ilk etapta 100 TIR kapasiteli olarak tasarlandığını ancak ihtiyaç doğrultusunda kapasitenin artırılabileceğini belirten Konya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Uzbaş, “16 bin 660 metrekare alan üzerine yapılacak kamyon garajı güncel bedelle 51 milyon 889 bin liraya mal olacak. Yeni dönemde daha güçlü bir şekilde Ereğli için yükseliş vaktidir. 31 Mart seçimleri bu yükseliş için milat olacak” ifadelerini kullandı.

“Bütün çabamız büyük ve güçlü Türkiye için”

AK Parti Konya Milletvekili Meryem Göka ise Ereğli’de bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek şunları kaydetti:

 “Gün geçmiyor ki biz ya bir açılışa ya bir temel atma törenine gitmeyelim. Her gün Konya’nın farklı ilçelerinde veya merkezde yeni hizmetleri kazandırıyoruz. Türkiye eski Türkiye değil artık. Türkiye Yüzyılı vizyonu üzerinden konuşuyoruz. Bu vizyonla Türkiye’nin artık takip eden değil, takip edilen bir ülke olduğunu görmek durumundayız. Bütün çabamız büyük ve güçlü Türkiye için. Ereğli’miz her şeyin en iyisine layık ve biz de bunun için çalışıyoruz. Temeli atılan tesisin hayırlı olmasını diliyorum.”

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.