Dolar 32,5392
Euro 34,7953
Altın 2.437,62
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Bornova’da 23 Nisan’da “Geleneksel Uçurtma Şenliği” düzenlenecek

Bornova’da 23 Nisan’da “Geleneksel Uçurtma Şenliği” düzenlenecek
REKLAM ALANI
21 Nisan 2024 10:56
12

Bornova Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Uçurtma Şenliği bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda saat 15.00'da yapılacak. Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’nda gerçekleşecek olan etkinlikte ücretsiz uçurtma dağıtımı da gerçekleşecek.

Amfi Tiyatro önünde kurulacak sahnede DJ performansının yanı sıra sihirbaz ve kukla gösterisi ve bubble show gerçekleşecek ve Bornova Belediyesi Çocuk Korosu da sahneye çıkarak konser verecek. Şişme oyuncaklar, yüz boyama standları ve çeşitli oyun alanlarının kurulacağı alanda atölye etkinlikleri de yapılacak. 

ARA REKLAM ALANI

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’nda düzenlenecek Bornova Geleneksel Uçurtma Şenliği’ne tüm Bornovalıların davet ederek, “31 Mart’ta Türkiye haritasını hep birlikte kırmızıya boyadığımız gibi, o gün de Bornova’da gökyüzünü bayrağımızın rengine hep birlikte boyayacağız. ‘Egemenlik Kayıtsız Şartsız Ulusundur’ diyen Ata’mızın izinde, Ulusumuza ait olan egemenliği gelecekte koruma görevini üstlenecek çocuklarımızın mutlu ve eğlenceli bir gün geçirmesi için tüm hazırlıklarımızı yaptık. Görev süremdeki ilk milli bayramımızı büyük bir coşku içinde kutlayacağız” dedi.

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.