Dolar 32,4768
Euro 34,9560
Altın 2.436,58
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

Bodrum Cruise Port sezonu açtı 2024’te yolcu sayısı 100 bini aşacak

Bodrum Cruise Port sezonu açtı 2024’te yolcu sayısı 100 bini aşacak
REKLAM ALANI
7 Nisan 2024 11:32
13

Dünyanın en büyük kruvaziyer liman işletmecisi Global Ports Holding’in portföyünde yer alan Bodrum Cruise Port, 2024 kruvaziyer sezonunu açtı. 7 Nisan Pazar günü İstanbul Limanı’ndan yola çıkan Silver Spirit adlı gemi, 475 yolcusuyla birlikte Bodrum Cruise Port’a geldi.

Bodrum Cruise Port, kasım ortasına kadar devam edecek sezonda 100 binin üstünde yolcu ağırlamayı hedeflerken, Kos ve Rodos adalarına yapılacak feribot seferleri ile de 130 bin civarında yolcuya hizmet vermesi bekleniyor.

ARA REKLAM ALANI

Bodrum Cruise Port yıl boyunca 97 gemiye ev sahipliği yapacak.

Bu yıl için 97 geminin Bodrum Cruise Port’a geleceğini öngördüklerini ifade eden Global Ports Holding Doğu Akdeniz Limanları Direktörü, Aziz Güngör, "Bu yıl da Bodrum'da başarılı bir kruvaziyer sezonu bekliyoruz. Etkileyici gemi yelpazesi ve yolcularımıza olağanüstü hizmet sunma konusundaki sürekli kararlılığımızla bu yıl Bodrum'da başarılı bir kruvaziyer sezonu daha bekliyoruz" dedi.

Bodrum Cruise Port Hakkında

Global Ports Holding tarafından işletilen Bodrum Cruise Port, eksiksiz terminal hizmetleri, denizcilik hizmetleri ve yardımcı hizmetler sunmaktadır. Bodrum Cruise Port, bir terminal binası ve iskele inşası dahil olmak üzere liman tesislerine büyük yatırım yapmış olup duty free alışveriş alanları, seyahat acenteleri, restoran ve cafe gibi çeşitli olanaklar sunmaktadır. Liman, 2015 yılının sonlarında Deniz Ulaştırma ve Haberleşme Bakanlığı Deniz Ticaret ve Türk Standartları Genel Müdürlüğü onayı ile Yeşil Liman akreditasyonunu almıştır.

 

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.