Dolar 32,4745
Euro 34,7570
Altın 2.441,46
BİST 9.936,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Antonio Guterres: Dünya başka bir savaşı kaldıramaz

Antonio Guterres: Dünya başka bir savaşı kaldıramaz
REKLAM ALANI
14 Nisan 2024 09:58
16

Guterres "Bölge çapında yıkıcı bir tırmanma tehlikesi karşısında derin bir endişe duyuyorum. Tüm tarafları, Orta Doğu'da birden fazla cephede büyük askeri çatışmalara yol açabilecek herhangi bir eylemden kaçınmak için azami itidal göstermeye çağırıyorum. Ne bölgenin ne de dünyanın yeni bir savaşı kaldıramayacağını defalarca vurguladım" dedi.

İsrail'in BM Daimi Temsilcisi Gilad Erdan İran'ın saldırısının BM Tüzüğünü ihlal ettiğine inanıyor. Aynı zamanda İran'ın BM misyonu da saldırının İsrail'in Suriye'deki diplomatik tesislerine yönelik saldırısına bir yanıt olarak gerçekleştiğini ve BM'in meşru müdafaa maddesine uygun olarak yapıldığını söyledi.

ARA REKLAM ALANI

 

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.