Dolar 45,5772
Euro 53,0797
Altın 6.675,40
BİST 14.029,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Sal 24°C
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 21°C

Ünye içme suyu hattına kavuşuyor

Ünye içme suyu hattına kavuşuyor
REKLAM ALANI
1 Kasım 2025 15:55
55

Ordu Belediyesi tarafından Ünye ilçesinde 4 mahallede yapılan İçme Suyu Hat çalışmalarında sona gelindi. Toplam 5 bin metre yeni içme suyu ve 5 bin metre isale hattı sonrası Ünye ilçesi, Gölcüğez, Kadılar, Yiğit ve Tepeköy Mahalleleri rahat bir nefes almış olacak.

ORDU (İGFA) – Ordu Belediyesi tarafından Ünye ilçesinde 4 mahallede yapılan İçme Suyu Hat çalışmalarında sona gelindi. Toplam 5 bin metre yeni içme suyu ve 5 bin metre isale hattı sonrası Ünye ilçesi, Gölcüğez, Kadılar, Yiğit ve Tepeköy Mahalleleri rahat bir nefes almış olacak.

ARA REKLAM ALANI

Ordu Büyükşehir Belediyesi, kentin içme suyu kaynaklarının daha verimli ve temiz kullanılabilmesi amacıyla altyapı yatırımlarını sürdürüyor. Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde Ünye ilçesinde başlatılan içme suyu ve isale hattı çalışmalarında sona gelen ekipler, 5 bin metrelik hat çalışmasının 4 bin metrelik bölümünü tamamladı. Geriye kalan 1000 metrelik bölümün ise kısa sürede tamamlanması için ekipler yoğun mesai yürütüyor.

4 MAHALLE RAHAT NEFES ALACAK

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile başlatın çalışmalarda 4 mahallede tempoyu artıran ekipler, yılda ortalama 600-700 tanker su taşıması yapılan Gölcüğez, Kadılar, Yiğit ve Tepeköy Mahallelerinin içme suyu problemini ortadan kaldırmış olacak. Toplam 1000 abonenin yararlanacağı çalışmada ekipler 4 bin metrelik hattı tamamladı. Geriye kalan 1000 metrelik bölümün ise kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.