Dolar 45,1846
Euro 52,9954
Altın 6.703,28
BİST 14.442,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 12°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
12°C
Hafif Yağmurlu
Pts 14°C
Sal 16°C
Çar 19°C
Per 23°C

İzmit Belediyesinden Kısalar Mahallesi’ne yeni yaşam alanı 

İzmit Belediyesinden Kısalar Mahallesi’ne yeni yaşam alanı 
REKLAM ALANI
14 Temmuz 2025 13:45
72

Kocaeli’de İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Celal Hülür Kısalar Mahallesi’nde yapımı devam eden çocuk parkını yerinde inceledi.

KOCAELİ (İGFA) – Kocaeli İzmit Belediyesi vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda kentin dört bir yanında çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri son olarak yeni bir yaşam alanı olarak Kısalar Mahallesi’nde çocuk parkı inşa ediyor. İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Celal Hülür çalışmaların hızla devam ettiği parkta incelemelerde bulundu. Celal Hülür’e İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Devrim Bal eşlik ederek bilgiler verdi.

ARA REKLAM ALANI

BÖLGE SAKİNLERİNDEN TEŞEKKÜR

Kısa süre içerisinde tamamlanacak olan park bölgeye değer katacak. Alanda hem bölge sakinleri hem de çocuklar kaliteli vakit geçirebilecek. Mahalleli oturma alanlarının da bulunacağı parkta sosyalleşebilecek. Kısalar mahallesinde ikamet eden vatandaşlar çalışmalarından dolayı İzmit Belediyesine ve ekiplere teşekkür ettiler.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.