Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Başkan Aktaş: Ana Kucakları sayısını 100’e çıkartacağız

Başkan Aktaş: Ana Kucakları sayısını 100’e çıkartacağız
REKLAM ALANI
28 Mart 2024 11:45
16

Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Başkanı Alinur Aktaş, hizmete aldıkları 32 ana kucağında 4 bine yakın çocuğa okul öncesi eğitimin tamamen ücretsiz bir şekilde verildiğini ve bu hizmeti arttırmak için sayıyı 100'e çıkaracaklarını belirtti.

Çocukların eğitimini kıymetli bulduklarını vurgulayan Aktaş, Ana Kucakları kreşlerinde verilen eğitim hakkında şunları söyledi:

ARA REKLAM ALANI

"Milli Eğitim’in müfredatı takip edilerek çocuklara okul öncesi eğitim veriliyor. Buna ek olarak ‘Değerler eğitimi’ ve ‘Şehrim bursa’ müfredatları işleniyor. Bütün kreşimizde her gün öğrencilerimize ücretsiz sabah kahvaltısı ve ikindi öğünü veriyoruz. Ayrıca çanta, kitap ve kırtasiye malzemeleri de Büyükşehir Belediyesi tarafından ücretsiz karşılanıyor."

Çocukların gelişiminde en önemli ihtiyaçlardan birisinin de aileleriyle eğlenerek vakit geçirmeleri olduğunu dile getiren Başkan Aktaş, “Bunun için de üzerimize düşen sorumluluğu yerine getiriyor ve aile eğlence merkezlerini hizmete alıyoruz. Çeşitli yaş gruplarına göre hazırlanan oyun alanlarında çocuklarımız eğlenirken, annelere de vakit geçirip sohbet edebileceği nitelikli mekânlar sunacağız” dedi.

Yeni dönemde ilköğretimdeki öğrencilerine yönelik çalışmaların da olacağını anlatan Başkan Aktaş, “Yeni dönemde aile bütçesine katkı sağlamak ve çocuklarımızın okullarında sağlıklı gıdayla buluşmaları için ilköğretimdeki yavrularımıza kantin alışverişleri için destek sağlıyoruz. Bursa Kantinciler Odamız işbirliğinde yavrularımıza aylık 600 TL’lik kantin desteği sunuyoruz" diye konuştu.

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.