Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 19°C
Çar 20°C

Afyonkarahisar’da ‘Geçmişten Günümüze Vefa İftarı’ düzenlendi

Afyonkarahisar’da ‘Geçmişten Günümüze Vefa İftarı’ düzenlendi
REKLAM ALANI
28 Mart 2024 11:41
15

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından ‘Geçmişten Günümüze Vefa İftarı’ düzenlendi. Programa AK Parti İl Başkanı Hüseyin Menteş, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, önceki dönem Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, AK Parti Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ile Dr. Hasan Arslan. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin Çoban ve AK Parti teşkilat mensupları geniş katılım sağladı.

Burada bir konuşma yapan AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Menteş, “Kıymetli dava arkadaşlarım toplumumuzun en önemli değerlerinden birisi olan vefa duygusu teşkilatımızın bugünlere gelmesinde en önemli noktadır. Bizler atalarımızın bize miras bıraktığı ve bugüne kadar başarıyla taşıdığımız mirası gelecek nesillerimize aktarmayı bir nevi borç biliyor, bu borcu ödemek içinde azimle çalışıyoruz. AK davanın her bir neferinin gücü, birbirimizden aldığımız kardeşlik duygusu ve birlik, beraberlik içerisinde çalışıyor olmamızdan gelmektedir. İçerisinde bulunduğumuz mübarek Ramazan ayı da bize bu birlik ve beraberliğin önemini hatırlatıyor." dedi.

ARA REKLAM ALANI

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ise şunları söyledi:

“Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bu kutlu davanın her bir neferi  olarak el ele gönül gönüle vererek çok güzel hizmetlere imza attık. Son 22 yıla damga vuran eserlerle Türkiye'yi nakış nakış işledik. Cumhuriyet tarihinin en büyük hizmetlerini milletimiz için seferber ettik. Milletimizin iradesiyle göreve geldiğimiz günden bugüne türlü türlü engellemeler, baskılar ve saldırlar karşısında yılmadık, dimdik ayakta durduk. Toplumumuzun tüm kesimlerine dokunan bir yönetim anlayışıyla Türkiye’nin dört bir yanında hakim kıldık. Elde edilen her başarıda AK Parti teşkilatının büyük emeği bulunuyor. Kıymetli dava arkadaşlarım Türkiye Yüzyılı'nın ilk seçimine, 31 Mart'a sayılı günler kaldı. Bu seçim yeni bir başlangıcın, dönemecin eşiğidir. Afyonkarahisar'da AK Parti teşkilatımız yağmur çamur, gece gündüz demeden çalışıyor. Mahallelerde, köylerde çalmadık kapı bırakmıyor."

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.