Kudüs’te yaşanan insanlık dışı zulümü ve saldırılar protesto edildi

Kıymetli basın mensupları, değerli bacı ve kardeşlerimiz!
Bizler Ashab-ı Kehf Platforumu olarak bir araya gelen İslami STK’lar ümmetin namusu olan bizler için canımızdan ve ruhumuzdan çok daha kıymetli Mescidi Aksa’mızın sesine ses olmaya, yapılan bu zulmü dünyaya duyurmaya hep beraber ona sahip çıkmaya geldik.
Aziz Müslümanlar!
Kudüs ve Mescidi Aksa bizim onurumuz ve şerefimizdir. Çünkü Kudüs ve Mescidi Aksa Müslümanların ilk kıblesidir. Hz. Peygamberin yedi kat göğe yükseldiği Miraç topraklarıdır. Mescidi Aksa Hz. Ömer’in, Salahattin Eyyübi’nin, Fatih Sultan Mehmed’in ve Sultan Abdulhamid’in emanetidir.
TEKBİR! TEKBİR! TEKBİR!

Terör şebekesi siyonist çete, nihai emeli olan Mescid-i Aksa’yı tamamen işgal etmek için fırsat kollamakta ve saldırılarını artırmaktadır.
Bu işgale zemin oluşturmak için 10 Mayıs gününü İbrani takvime uydurarak Kudüs’ün Kurtuluş Günü olarak ilan ettiler. Bunu da bir bayram havasında işgalci polis eşliğinde on binlerce siyonistle Aksa’yı işgal etmeyi hedefliyorlardı.
Dün sabah saatlerinden bu yana Siyonist polis ve askerler, hiçbir ayrım gözetmeksiniz vahşice Aksa’ya ve içerisindeki Müslümanlara gaz ve ses bombalarıyla, plastik mermilerle saldırdılar. Müslümanların üzerine arabalar sürerek ezmek istediler.
Aralarında ağır yaralıların da olduğu yüzlerce Müslüman yaralandı, 9 çocuk olmak üzere 20 den fazla şehid kardeşimiz var, onlarcası gözaltına alındı. Bütün bunlara rağmen Elhamdülillah, Müslümanlar bedenlerini Aksa’ya siper ederek işgale izin vermediler. Büyük bir kibir ve gururla gelen Siyonistler, bu izzetli direniş karşısında gerisin geri kaçmak zorunda kaldılar. Kendilerini sözde insan hakları savunucusu ilan eden batılı devletlerden çıt çıkmıyor. Evet onlara göre ölen Müslüman ise bir kıymete mevzu bahis değildir.
Bize düşen görev Ümmeti anlayışıyla birlik olmak ve onlardan medet ummak zilletine düşmemektir. Asıl İzzet ise bütün Müslümanları kucaklayarak ihtilaflardan dolayı bedenimizi istila eden yaralarımızı sarmaktır.
HAYBER HAYBER YA YAHUD!
CEYŞE MUHAMMED SEVFE YEUD!

Daha önce de dile getirdiğimiz gibi, siyonist işgalcilerin pervasızlığı onların gücünden veya cesaretinden kaynaklanmıyor. Onların, saldırılarını her gün biraz daha yoğunlaştırmalarının en büyük nedeni, İslam dünyasının dağınıklığı, duyarsızlığıdır. Onlar kutsallarımıza saldırıyor, değerlerimizi ayaklar altına alıyor, bacı ve kardeşlerimize tekmeliyor, minik yavrularımızı şehid ediyorlar. Bizler ise onları sözlü olarak kınamaktan öteye gidemiyoruz. Bunun en büyük sebebi İslam ülkeleri yöneticilerinin samimiyetsizliğidir.
Aksa’mıza yapılan bu alçakça saldırıları kabul etmediğimizi en gür sesle dile getiriyoruz. Müslümanlar her nerede olurlarsa olsunlar bu saldırıları tel’in etmek ve kendi ülkelerinin yöneticilerini harekete geçmeye zorlamak için seslerini yükseltmelidirler. İslam ümmetini başına yönetici olarak geçenler şunu çok iyi bilmelidirler ki Siyonist saldırılar devam ettiği müddetçe tepkiler de artarak devam edecektir. Zira Aksa hiçbir zaman sadece Filistinlileri koruması gereken bir yer olmamıştır. Kudüs ümmetin şeref ve onurudur.
Mescid-i Aksa ve Kudüs Davası sadece Filistinlilerin veya sadece Arapların davası değil, bütün Müslümanların davasıdır. Mescid-i Aksa’yı savunmak sadece Filistinlilerin değil, bütün Ümmetin görevidir. Bu nedenle Aksa’yı en ön cephede savunan Müminler asla yalnız ve yardımsız bırakılmamalıdır.
OLUK OLUK KAN AKSA SENİNLEYİZ EY AKSA!
OLUK OLUK KAN AKSA SENİNLEYİZ EY AKSA!
OLUK OLUK KAN AKSA SENİNLEYİZ EY AKSA!

Ey İslam ülkelerinin yöneticileri!
Sizler yeri geldiğinde, ‘İsrail bir terör devletidir’ diyorsunuz! Ki doğru söylüyorsunuz! İsrail bir terör şebekesi ise o zaman teröre ve teröriste her türlü yardım suçtur! Siyonist vahşeti sadece kınamakla yetinmeyin; siyasi, ekonomik, askeri, diplomatik alanlarda somut yaptırımlar için ivedilikle adım atın!
Son olarak şunu da ifade etmek isteriz ki; siyonistlerle normalleşme adımlarını hızlandıranlar, bugün olmasa da tarih önünde yargılanacak ve mutlaka mahkûm olacaklardır! Temennimiz yaptıkları bu cürümden bir an önce dönmeleri ve tövbe etmeleridir.
Günlerdir Mescid-i Aksa’ya -gecesini gündüzüne katarak- bedenlerini siper eden tüm Filistinli kardeşlerimize selam olsun! Sizler Ümmetin onurunu koruyorsunuz! Zalimlere karşı dik duruşunuz elbette zaferi getirecektir! Zulmetmekte olanlar ise yakında nasıl bir inkılaba uğrayıp devrileceklerini göreceklerdir.
TEKBİR! TEKBİR! TEKBİR!
ALLAH-U EKBER! ALLAH-U EKBER! ALLAH-U EKBER!
Ashabı Kehf Platformu



ZİYARETÇİ YORUMLARI
YORUM YAZ